Kronprinsessens “hyppige” sykdomsforfall

Aftenposten kunne i kveld meddele at kronprinsesse Mette Marit ikke deltok på første del av Nobel-konserten fordi hun har “hatt et lite uhell”. Hun dukket imdlertid opp til den andre delen, noe både Aftenposten og Dagbladet har fått med seg.

Videre skriver Aftenposten den viktige og grundige iakttagelsen at “Det har vært mye fokus på Mette-Marits hyppige sykdomsforfall. I januar måtte kronprinsen reise alene til Chile mens Mette-Marit lå syk med omgangssyke. Under utdelingen av Nobels fredspris for fire år siden, ble kronprinsessen også hindret av omgangssyke.
I februar 2002 måtte en Mosambik-reise utsettes fordi hun ahdde pådratt seg en lungebetennelse, og bare en måned senere måtte Mette-Marit sykmeldes etter at hun brakk ankelen under påskeferien på Prinsehytta i Sikkilsdalen.”

Hyppige sykdomsforfall? La meg se: i januar 2008 hadde kronprinsessen omgangssyke, under utdelingen av Nobels fredspris i 2004 hadde kronprinsessen omgangssyke, i februar 2002 hadde kronprinsessen lungebetennelse og i mars 2002 brakk hun ankelen. Altså den ufattelige mengden av hele 4 sykdomstilfeller på 6 år.

Har ikke Aftenposten annet å spekulere i så bør de la være. Det er som om de ønsker at kronprinsessen skal ha problemer slik at de får noe sladder å skrive om. Det er for tynt, det vet også Aftenposten. God bedring. Til sistnevnte.

Share

11 thoughts on “Kronprinsessens “hyppige” sykdomsforfall

 1. SA says:

  Forfall?

  Det menes vel frafall her? Eller står det så ille til for vår kronprinsesse at hun har begynt å forfalle?

 2. Maria says:

  TAKK for det innlegget! Eg er SÅ enig.

  Det er kjipt og flaut at dei største avisene i landet vårt klarer sette fokus på MetteMarits lille uhell, i staden for å gi Athisaari oppmerksomheten.

  Sladder opp i rompa – sjå opp, sjå fram, sjå til sidene, og sett fokus på det som faktisk er relevant.

  God jul. Snart nytt år med blanke ark og fargestifter til..

 3. Tenk at jeg villedet inn meg selv inn her, i den tro at jeg skulle lese en journalistisk artikkel. Det begynner tydelig å bli seint, for dette ligna jo definitivt ikke en artikkel. Dette bekfreftet derimot mine fordommer mot bloggefenomenet.
  Eller – fordommer og fordommer, fru Blom. Jeg mener egentlig bare at jeg gir fullstendig faen i hva en eller annen sjølutnevnt rikssynser mener om Mette-Marit og omfanget av hennes sykdomsproblemer!?!

  Men min vrede burde vel rettes mot en stadig latere avisredaksjon, som ukritisk trykker både pressemeldinger og blogger nesten på lik linje redaksjonelt bearbeidet stoff.
  Det er trist.. Men så er vel ikke “kulturavisen” Dagbladet rette stedet å lete hvis man leter etter ordentlig journalistisk arbeid – i det minste hva interessante saker angår.

  Blogg off! zzzzZ

 4. larssays says:

  Ja, frafall er vel det riktige her! Det var Aftenposten selv som benyttet ordet “forfall”, kronprinsessen har da langt fra begynt å forfalle?

 5. larssays says:

  wizard of Jizz, jeg kunne ikke la være å kommentere Aftenposten journalistiske krumspring vedrørende kronprinsessens forfall/frafall. Samtidig sjekket jeg Dagbladet og fant litt om det samme der. At Dagbladet automatisk linker til blogger som har linket til Dagbladet får du ta opp med dem.
  Skjønte ikke helt om du mener at jeg har opphevet meg selv til “sjølutnevnt rikssynser”? Bare ved å kommentere en dårlig utført jobb av Aftenposten? Jeg mener ingen ting om kronprinsessens “forfall”, jeg mener Aftenposten burde la være å skrive om det i det hele tatt.
  Har du fordommer mot “bloggefenomenet” så er det enkelt for deg å ligge unna blogger 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s